Bu qidalar dərini tez qocaldır

 
Bu qidalar dərini tez qocaldır

Gənc görünmək üçün bu 3 qidadan uzaq durun

Sağlamlığınıza və dərinizə qulluq etmək üçün yemək yeyərkən boşqabınıza baxın. Boşqabda nəyi yeyib, nəyi yemədiyiniz vacibdi.

Şəkər

Şirniyyatlar və rafinə edilmiş karbohidratlar qlükozanın artmasına səbəb olur. Həddindən artıq şəkər kolajen və dərinin formasını qoruyan elastin miqdarını əngəlləyir.

Doymuş yağ

Bütün yağ asitləri eyni təsiri göstərmir. Lakin mütəxəssislər qeyd edir ki, tam yağlı süd məhsulları və damarlı ətlər dərini yaşlandıran iltihaba təsir göstərə bilər.

Spirtli içkilər

Qırmızı şərabdan başqa spirtli içkilər dəriyə çox ciddi təsir edir. Dərini qurudub tez qocalmasına gətirib çıxara bilər.


Geri dön

kiskanc

  • 23 mart 2013 23:45
  • Məqalə: 2
  • Şərh: 2345
  • Bal:
Spirtli içkilər

Qırmızı şərabdan başqa spirtli içkilər dəriyə çox ciddi təsir edir. Dərini qurudub tez qocalmasına gətirib çıxara bilər.

☮★Azerbaijan Boy★☮

  • 17 mart 2013 19:49
  • Məqalə: 89
  • Şərh: 7648
  • Bal:
{awards}
Bütün yağ asitləri eyni təsiri göstərmir. Lakin mütəxəssislər qeyd edir ki, tam yağlı süd məhsulları və damarlı ətlər dərini yaşlandıran iltihaba təsir göstərə bilər.

--------------------

R.M_FaNaTka

  • 3 mart 2013 10:45
  • Məqalə: 367
  • Şərh: 8107
  • Bal:
{awards}
hmmm.........tesekkurler

--------------------

ZuZuM__

  • 2 mart 2013 19:28
  • Məqalə: 430
  • Şərh: 6929
  • Bal:
{awards}
Tesekkurler...........

--------------------

ShoKKi_MoKKi

  • 1 mart 2013 16:30
  • Məqalə: 801
  • Şərh: 11794
  • Bal:
{awards}
Tesekkurler...........

--------------------

Shokoladka

  • 27 fevral 2013 17:54
  • Məqalə: 30
  • Şərh: 8441
  • Bal:
{awards}
Xebere gore tskler..

--------------------


ツMrs.Crazy ツ

  • 26 fevral 2013 19:09
  • Məqalə: 120
  • Şərh: 3682
  • Bal:
{awards}
thanks.....................

_trickster_

  • 26 fevral 2013 17:32
  • Məqalə: 39
  • Şərh: 2788
  • Bal:
{awards}
Şəkər

Şirniyyatlar və rafinə edilmiş karbohidratlar qlükozanın artmasına səbəb olur. Həddindən artıq şəkər kolajen və dərinin formasını qoruyan elastin miqdarını əngəlləyir.

aaa axi men cox istirem wirniyyati ? recourse

--------------------

so_sad

  • 26 fevral 2013 17:14
  • Məqalə: 1412
  • Şərh: 13030
  • Bal:
{awards}
Şəkər

Şirniyyatlar və rafinə edilmiş karbohidratlar qlükozanın artmasına səbəb olur. Həddindən artıq şəkər kolajen və dərinin formasını qoruyan elastin miqdarını əngəlləyir.

Bash Belası

  • 26 fevral 2013 16:50
  • Məqalə: 158
  • Şərh: 5011
  • Bal:
{awards}
Təşəkkürlər...

seva20

  • 26 fevral 2013 15:52
  • Məqalə: 322
  • Şərh: 3167
  • Bal:
{awards}
tesekkurler cox sagolun

мυsLiмαηκα

  • 26 fevral 2013 15:27
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 9113
  • Bal:
{awards}
Tewekkurler

Banned1

  • 26 fevral 2013 15:27
  • Məqalə: 1528
  • Şərh: 12553
  • Bal:
{awards}
təsəkkurlər

classic_guiter_girl

  • 26 fevral 2013 15:16
  • Məqalə: 37
  • Şərh: 5646
  • Bal:
{awards}
tewekkurlerr

::KraSaV4iK::

  • 26 fevral 2013 15:00
  • Məqalə: 49
  • Şərh: 2233
  • Bal:
{awards}
maraqli idi

--------------------

Nazlim_97_

  • 26 fevral 2013 14:56
  • Məqalə: 28
  • Şərh: 2816
  • Bal:
{awards}
twwwwwkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ,,,,,,,,,,,

ShoKKi_MoKKi

  • 26 fevral 2013 13:35
  • Məqalə: 801
  • Şərh: 11794
  • Bal:
{awards}
tesekkurler..

--------------------

(sweet girl)

  • 26 fevral 2013 13:15
  • Məqalə: 15
  • Şərh: 1705
  • Bal:
{awards}
melumata gore twkler

aysel1990

  • 26 fevral 2013 12:58
  • Məqalə: 1
  • Şərh: 152
  • Bal:
{awards}
tesekkur edirem cox sagolun

mariana

  • 26 fevral 2013 12:13
  • Məqalə: 9
  • Şərh: 834
  • Bal:
{awards}
tesekkurler

SEVA98

  • 26 fevral 2013 11:12
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 216
  • Bal:
{awards}
tesekkurler

ღLovelyღ

  • 26 fevral 2013 10:53
  • Məqalə: 491
  • Şərh: 5413
  • Bal:
{awards}
Diqqət! yazını oxumaq hüququnuz yoxdur. Zəhmət olmasa QEYDİYYATDAN keçin

Shokoladka

  • 26 fevral 2013 10:46
  • Məqalə: 30
  • Şərh: 8441
  • Bal:
{awards}
Spirtli ichkini bilirdim amma o birilerini yox..Tskler.

--------------------


Dj_melek

  • 26 fevral 2013 10:28
  • Məqalə: 16
  • Şərh: 1494
  • Bal:
{awards}
Tesekkurler melumata gore

solnuska

  • 26 fevral 2013 08:38
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 16530
  • Bal:
{awards}
Şəkər

Şirniyyatlar və rafinə edilmiş karbohidratlar qlükozanın artmasına səbəb olur. Həddindən artıq şəkər kolajen və dərinin formasını qoruyan elastin miqdarını əngəlləyir.

--------------------
Getmədən əvvəl düşün;
Çünkü qayıtdığında tapdığınla
Gedərkən qoyduğun əsla eyni olmayacaq!

Ilash KA

  • 26 fevral 2013 08:07
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 66
  • Bal:
{awards}
Təşəkkür edirəm

İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 0



Qonaqlar: 18
Cəmi: 33

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 6
Cəmi: 411
 
♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 2
Cəmi: 1137
 
^^KuKuLKa^^
Xəbərləri: 1
Cəmi: 774
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 1
Cəmi: 350
 
 
{slinks}