Nə yediyimizi bilirikmi?

 
Nə yediyimizi bilirikmi?

Əlbəttə ki, ilk növbədə, etiketinə baxırıq. Çoxumuz bu etiketdəki yazıların nə anlam verdiyini bilməsək də, kifayət qədər ağıllı görkəm alaraq onu nəzərdən keçiririk.

Yerli məhsullara bir qədər etibar var. Çünki çox adamın ağlına gəlmir ki, badımcan ikrasının və qatığın etiketinə baxsın.

Xarici məhsula baxdıqda isə, istər-istəməz düşünürsən ki, bu, nədən hazırlanıb. Bağlama çox gözəldir, amma misal üçün, kolbasanın rəngi onun təbiiliyinə şübhə yaradır. Məhsulların üstündəki Е 440, E 300, E 306 və E 309 yazıları nə məna verir?

Bu suallarla bağlı Azərbaycan istehlakçısı nə qədər məlumatlıdır? Nə yediyimizi bilirikmi?

milli.az


Geri dön

Banned456

  • 26 mart 2013 15:49
  • Məqalə: 638
  • Şərh: 24924
  • Bal:
maraqlidir twwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwk

ღLovelyღ

  • 24 mart 2013 16:18
  • Məqalə: 491
  • Şərh: 5232
  • Bal:
{awards}
Diqqət! yazını oxumaq hüququnuz yoxdur. Zəhmət olmasa QEYDİYYATDAN keçin

solnuska

  • 22 mart 2013 17:33
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 16070
  • Bal:
{awards}
HMM.........................

--------------------
Getmədən əvvəl düşün;
Çünkü qayıtdığında tapdığınla
Gedərkən qoyduğun əsla eyni olmayacaq!

kiskanc

  • 21 mart 2013 20:13
  • Məqalə: 2
  • Şərh: 2312
  • Bal:
{awards}
Xarici məhsula baxdıqda isə, istər-istəməz düşünürsən ki, bu, nədən hazırlanıb. Bağlama çox gözəldir, amma misal üçün, kolbasanın rəngi onun təbiiliyinə şübhə yaradır. Məhsulların üstündəki Е 440, E 300, E 306 və E 309 yazıları nə məna verir?

✰SLαTKαyα ŞεyTαηKα✰

  • 19 mart 2013 20:40
  • Məqalə: 985
  • Şərh: 11599
  • Bal:
{awards}
TeSheKkuRLeR MeLuMaTa GoRe

--------------------

-Anonimka-

  • 18 mart 2013 09:13
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 273
  • Bal:
{awards}
tewekkurler...

--------------------
Qıraqdan necə göründüyümün mənası yox..
Ürəyimi görə bilənlər bəs edər mənə!
Qıraqda məni müzakirə edənlərə bir sözüm yox...
Qıraqda qalmaqları bəs edər onlara !!!

Banned456

  • 18 mart 2013 08:38
  • Məqalə: 638
  • Şərh: 24924
  • Bal:
{awards}
Xarici məhsula baxdıqda isə, istər-istəməz düşünürsən ki, bu, nədən hazırlanıb. Bağlama çox gözəldir, amma misal üçün, kolbasanın rəngi onun təbiiliyinə şübhə yaradır. Məhsulların üstündəki Е 440, E 300, E 306 və E 309 yazıları nə məna verir?

Əkbər007

  • 18 mart 2013 00:49
  • Məqalə: 255
  • Şərh: 4549
  • Bal:
{awards}
melumat ucun twkler
request

--------------------

seva20

  • 17 mart 2013 23:11
  • Məqalə: 322
  • Şərh: 3052
  • Bal:
{awards}
cox sagolun maraqli melumatdi

Ghost of legend

  • 17 mart 2013 22:58
  • Məqalə: 13
  • Şərh: 1137
  • Bal:
{awards}
TESEKKURLER

ShoKKi_MoKKi

  • 17 mart 2013 22:27
  • Məqalə: 801
  • Şərh: 11344
  • Bal:
{awards}
Tesekkurler...

--------------------

ღ★Yağmur★ღ

  • 17 mart 2013 22:24
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 0
  • Bal:
{awards}
Xəbərə görə təşəkkürlər

★WirinKa★

  • 17 mart 2013 21:32
  • Məqalə: 14
  • Şərh: 4283
  • Bal:
{awards}
melumat ucun twkler

--------------------

shop_050

  • 17 mart 2013 21:26
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 2694
  • Bal:
{awards}
cox sagolun....

--------------------
*** ♥ ♥ ♥ NE GOZELDIR "SECDE",SEN YERIN DIBINE PICILDAYIRSAN,SEMADAN EWIDILIR.... !!! ♥ ♥ ♥ ***

★Украду Девушку★

  • 17 mart 2013 21:15
  • Məqalə: 100
  • Şərh: 3474
  • Bal:
{awards}
Cox Saqolun. )

--------------------

Roya_____

  • 17 mart 2013 21:05
  • Məqalə: 734
  • Şərh: 26322
  • Bal:
{awards}
coxsagolun)

мυsLiмαηκα

  • 17 mart 2013 21:00
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 8834
  • Bal:
{awards}
Tewekkurler

P¡ηқ

  • 17 mart 2013 20:59
  • Məqalə: 111
  • Şərh: 1104
  • Bal:
{awards}
Tewekkurler

İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 2
Qonaqlar: 33
Cəmi: 57

 

Top 10 Müəllif

The Shield
Xəbərləri: 59
Cəmi: 235
 
NIGAR
Xəbərləri: 58
Cəmi: 873
 
Limon qoxusu
Xəbərləri: 53
Cəmi: 75
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 26
Cəmi: 549
 
aytc.sza
Xəbərləri: 24
Cəmi: 27
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 24
Cəmi: 281
 
Lmzade
Xəbərləri: 22
Cəmi: 22
 
_Qismet_
Xəbərləri: 6
Cəmi: 805
 
..::Kitty::..
Xəbərləri: 4
Cəmi: 16
 
AyliN BunyaminovA
Xəbərləri: 3
Cəmi: 482
 
 
{slinks}