Mətbəx sirləri: İsfahan halvası

 
Mətbəx sirləri: İsfahan halvası

Tərkibi

50 q buğda unu
30 q qoz
30 q şəkər
0,05 q zəfəran
0,5 q darçın
10 ml qızılgül suyu

Şəkərdən şərbət düzəldin, soyudun, içinə zəfəran və gülab qatın.
Buğdanı qovurub maşından keçirin.
ozu qabıqdan təmizləyin, ədviyyat və qovrulmuş unla qarışdırın.
Şərbət tökün. Alınan kütlədən girdə, yastı kündələr düzəldib
üstünə qoz ləpəsi basın, ya da torşəkilli naxış vurun.


Nuş olsun!


Geri dön

so_sad

  • 31 mart 2013 19:39
  • Məqalə: 1412
  • Şərh: 13030
  • Bal:
Nuş olsun.......

solnuska

  • 22 mart 2013 01:39
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 16530
  • Bal:
{awards}
NUW OLSUN...................

--------------------
Getmədən əvvəl düşün;
Çünkü qayıtdığında tapdığınla
Gedərkən qoyduğun əsla eyni olmayacaq!

kiskanc

  • 21 mart 2013 20:12
  • Məqalə: 2
  • Şərh: 2345
  • Bal:
{awards}
nus olsun tesekkkurler

✰SLαTKαyα ŞεyTαηKα✰

  • 19 mart 2013 20:11
  • Məqalə: 985
  • Şərh: 11804
  • Bal:
{awards}
NuSh oLSuN...TwKkK

--------------------

Nara Neznakomka

  • 18 mart 2013 13:17
  • Məqalə: 174
  • Şərh: 11090
  • Bal:
{awards}
Tərkibi

50 q buğda unu
30 q qoz
30 q şəkər
0,05 q zəfəran
0,5 q darçın
10 ml qızılgül suyu

--------------------
ッ ßøøм ßøøм ßøøм ყล Xล4ų Jêllყßøм

Roya_____

  • 18 mart 2013 12:59
  • Məqalə: 734
  • Şərh: 26880
  • Bal:
{awards}
twkkkkkler wassat

favarit_Angel

  • 18 mart 2013 11:25
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 540
  • Bal:
{awards}
TWWKK NUS OLSUN...........

--------------------
QARSINDAKINA QEDEH QALDIRARSAN ,UREYINDEKINE ICERSEN...

:: Pure Love ::

  • 18 mart 2013 11:24
  • Məqalə: 11
  • Şərh: 2195
  • Bal:
{awards}
TWK.............

Ghost of legend

  • 18 mart 2013 11:23
  • Məqalə: 13
  • Şərh: 1199
  • Bal:
{awards}
TESEKKURLER DADLI GORUNUR

ZeMka

  • 18 mart 2013 11:04
  • Məqalə: 282
  • Şərh: 4518
  • Bal:
{awards}
reseptcun cox sag olun

--------------------

ღ★Yağmur★ღ

  • 18 mart 2013 11:01
  • Məqalə: 1135
  • Şərh: 6725
  • Bal:
{awards}
Mən isfahan halvası yemişəm çox dadlı olur

Təşəkkürlər müəllifə

--------------------
Dəyərli LeGenD.Az ailəm, mən saytdan gedirəm. Səbəb təhsilimə görədi...Sizi çox istəyirəm mənim üçün burda həqiqətən doğma insanlar var...2 ildən çox əziyyətim var burda və buranı tərk etmək mənim üçün həqiqətəndə çox çətindir...Yaxşı pis günlərimiz olub burda. Çalışmışam ki, heç birinizə haqsızlıq etməyim və etməmişəmdə...kimnsədə etməsinə yol verməmişəm bilənlər bilir(bilməyənlər elə o düşüncədə də qalacaqlar onsuzda nə etsəndə hər kəsə yarana bilməzsən bu həyatda)...Tək-tək yazıb sağollaşmayacam bağışlayın buna dözə bilmirəm çünki...Hamınız Allaha əmanət olun.Sizi unutmayacam:(

☮★Azerbaijan Boy★☮

  • 18 mart 2013 10:19
  • Məqalə: 89
  • Şərh: 7648
  • Bal:
{awards}
Tərkibi

50 q buğda unu
30 q qoz
30 q şəkər
0,05 q zəfəran
0,5 q darçın
10 ml qızılgül suyu

Şəkərdən şərbət düzəldin, soyudun, içinə zəfəran və gülab qatın.
Buğdanı qovurub maşından keçirin. Qozu qabıqdan təmizləyin, ədviyyat və qovrulmuş unla qarışdırın. Şərbət tökün. Alınan kütlədən girdə, yastı kündələr düzəldib üstünə qoz ləpəsi basın, ya da torşəkilli naxış vurun.

--------------------

Banned549678

  • 18 mart 2013 10:00
  • Məqalə: 638
  • Şərh: 25427
  • Bal:
{awards}
Tesekkurler ellerinize sagliqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Bash Belası

  • 18 mart 2013 09:50
  • Məqalə: 158
  • Şərh: 5011
  • Bal:
{awards}
Reseptə görə təşəkkür...

İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 0



Qonaqlar: 43
Cəmi: 57

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 26
Cəmi: 479
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 11
Cəmi: 43
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 4
Cəmi: 376
 
.::şirin_qız::.
Xəbərləri: 3
Cəmi: 28
 
♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 2
Cəmi: 1141
 
SweeTy_
Xəbərləri: 2
Cəmi: 579
 
^^KuKuLKa^^
Xəbərləri: 1
Cəmi: 773
 
 
{slinks}