Feyxoa mürəbbəsi

 
Feyxoa mürəbbəsi

Feyxoa mürəbbəsi çox ləzzətli olur.

Ləzzətli mürəbbədən dadmaq istəyənlər mütləq hazırlasın!

Çünki yeməklə doyulması mükün olmayan mürəbbədir.

Mürəbbənin ətrinə isə söz ola bilməz.

Tərkibi:


Feyxoa — 1kq,
şəkər – 1,2kq.

Hazırlanması:


Eyni ölçülü feyxoa yuyulur, 3,5 dəq qaynar suda pörtülür,

qabığı soyulur və üzərinə şəkər tozu əlavə edilib, 18-20 saat saxlanılır.

Sonra 100ml su əlavə edilib zəif odda arada 8 saat saxlamaq

şərtilə 2-3 dəfəyə bişirilir. Feyxoadan qabıqlı mürəbbə bişirdikdə

əvvəlcə onları 7-8 yerdən deşdəkləyib 8-10 dəq. qaynar suda pörtürlər.

Üzərinə şərbət əlavə edilir və 2-3 dəfəyə bişirilir.


Geri dön

Banned1

  • 9 oktyabr 2013 01:45
  • Məqalə: 1528
  • Şərh: 12553
  • Bal:
Nus olsun ! ))

✵Дорогой✵

  • 1 oktyabr 2013 22:31
  • Məqalə: 727
  • Şərh: 7402
  • Bal:
{awards}
Tewekkurler

Banned549678

  • 29 sentyabr 2013 09:51
  • Məqalə: 638
  • Şərh: 25427
  • Bal:
{awards}
ResePtE gORE cOX SagolUn^^

ヅ Sevimli_qiz ヅ

  • 28 sentyabr 2013 18:48
  • Məqalə: 82
  • Şərh: 857
  • Bal:
{awards}
Tewekkurler... ^_^

ღNəmLi kiprikღ

  • 28 sentyabr 2013 17:24
  • Məqalə: 235
  • Şərh: 7776
  • Bal:
{awards}
TWKLER..........DADDI GORSENIR

✰ ♥..Золушка..♥ ✰

  • 28 sentyabr 2013 16:17
  • Məqalə: 242
  • Şərh: 12221
  • Bal:
{awards}
resepte gore sagol

solnuwka_

  • 28 sentyabr 2013 16:16
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 138
  • Bal:
{awards}
tewekkurler

✰SLαTKαyα ŞεyTαηKα✰

  • 28 sentyabr 2013 16:03
  • Məqalə: 985
  • Şərh: 11804
  • Bal:
{awards}
resepTə görə təşəkkürlər))

--------------------

Roya_____

  • 28 sentyabr 2013 14:51
  • Məqalə: 734
  • Şərh: 26880
  • Bal:
{awards}
resept ucun twk

love%messi

  • 28 sentyabr 2013 13:49
  • Məqalə: 24
  • Şərh: 1715
  • Bal:
{awards}
Feyxoa mürəbbəsi çox ləzzətli olur.

Ləzzətli mürəbbədən dadmaq istəyənlər mütləq hazırlasın!

Çünki yeməklə doyulması mükün olmayan mürəbbədir.

Mürəbbənin ətrinə isə söz ola bilməz.

Tərkibi:

Feyxoa — 1kq,
şəkər – 1,2kq.

Hazırlanması:

Eyni ölçülü feyxoa yuyulur, 3,5 dəq qaynar suda pörtülür,

qabığı soyulur və üzərinə şəkər tozu əlavə edilib, 18-20 saat saxlanılır.

Sonra 100ml su əlavə edilib zəif odda arada 8 saat saxlamaq

şərtilə 2-3 dəfəyə bişirilir. Feyxoadan qabıqlı mürəbbə bişirdikdə

əvvəlcə onları 7-8 yerdən deşdəkləyib 8-10 dəq. qaynar suda pörtürlər.

Üzərinə şərbət əlavə edilir və 2-3 dəfəyə bişirilir.

--------------------

XeYaLPeReSt men

  • 28 sentyabr 2013 13:34
  • Məqalə: 52
  • Şərh: 2093
  • Bal:
{awards}
tewekkurler... ozunu yeye bilmirem.murebbesini nece yeyim

--------------------

melek_19

  • 28 sentyabr 2013 13:30
  • Məqalə: 42
  • Şərh: 14686
  • Bal:
{awards}
ilk werh menden tongue
kiskananlar catlasin

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 0



Qonaqlar: 23
Cəmi: 41

 

Top 10 Müəllif

♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1135
 
 
{slinks}