Balıq buğlaması

 
Balıq buğlaması


Tərkibi:
— 1 ədəd ağ balıq;
— yarım stəkan pomidor şirəsi;
— 1 stəkan su;
— 2 ədəd dəfnə yarpağı;
— 2 diş sarımsaq;
— 1 ədəd soğan;
— 3 çay qaşığı duru yağ;
— 1 xörək qaşığı un;
— 1 çay qaşığı qara istiot;
— 1 çay qaşığı qırmızı istiot;
— 1 dilim limon;
— 1 qaşıq soya sousu;
— zövqə görə duz.


Hazırlanması:

Balığı təmizləyib geniş qazana qoyun. Üzərinə yuxarıda göstərilən ərzaqları əlavə edin və 10-15 dəqiqə qaynadın.

Qeyd:
sarımsağı qazana əzilmiş, soğanları isə doğranmış halda tökün. Unu isə qazandakı ərzaqlar qaynayarkən topalanmasın deyə yavaş-yavaş əlavə edib, yaxşıca qarışdırın.

Xörəyi dərin qaba töküb üzərinə azca ədviyyat və xırda doğranmış şüyüd səpərək süfrəyə verin.


Geri dön

Samir_Wuvalan

  • 30 noyabr 2013 22:38
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 0
  • Bal:
çox saolun məqaləyçün

✰SLαTKαyα ŞεyTαηKα✰

  • 30 noyabr 2013 13:07
  • Məqalə: 985
  • Şərh: 11599
  • Bal:
{awards}
çox saolun məqaləyçün

--------------------

Samir_Wuvalan

  • 19 noyabr 2013 20:24
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 0
  • Bal:
{awards}
MELUMAT UCUN SAG OL

Samir_Wuvalan

  • 15 noyabr 2013 23:43
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 0
  • Bal:
{awards}
ヅ Tewekkurler ヅ

Samir_Wuvalan

  • 14 noyabr 2013 00:10
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 0
  • Bal:
{awards}
resept ucun teşekkur

Samir_Wuvalan

  • 10 noyabr 2013 20:10
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 0
  • Bal:
{awards}
Məqaləyə görə təşəkkürlər

AyliN BunyaminovA

  • 10 noyabr 2013 01:53
  • Məqalə: 471
  • Şərh: 5092
  • Bal:
{awards}
Məqaləyə görə təşəkkürlər

--------------------

Elza Hüseynli

  • 9 noyabr 2013 22:38
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 6076
  • Bal:
{awards}
Mesleheteee göre tewekkurler

ShคмKiʀKค

  • 9 noyabr 2013 21:13
  • Məqalə: 74
  • Şərh: 5547
  • Bal:
{awards}
tewekkurler:)

^^KuKuLKa^^

  • 9 noyabr 2013 16:23
  • Məqalə: 770
  • Şərh: 11383
  • Bal:
{awards}
ヅ Tewekkurler ヅ

--------------------

PSIXOPATKA

  • 9 noyabr 2013 13:54
  • Məqalə: 160
  • Şərh: 12034
  • Bal:
{awards}
Qeyd: sarımsağı qazana əzilmiş, soğanları isə doğranmış halda tökün. Unu isə qazandakı ərzaqlar qaynayarkən topalanmasın deyə yavaş-yavaş əlavə edib, yaxşıca qarışdırın.

--------------------

winxclub_bloom

  • 9 noyabr 2013 11:18
  • Məqalə: 155
  • Şərh: 6710
  • Bal:
{awards}
dadlidi chox xoshlayiram.

--------------------

nuray sirinova

  • 8 noyabr 2013 23:57
  • Məqalə: 52
  • Şərh: 4133
  • Bal:
{awards}
ヅ Tewekkurler ヅ

✰SLαTKαyα ŞεyTαηKα✰

  • 8 noyabr 2013 21:03
  • Məqalə: 985
  • Şərh: 11599
  • Bal:
{awards}
məqaləyə görə tşk

--------------------

melek_19

  • 8 noyabr 2013 20:09
  • Məqalə: 42
  • Şərh: 14549
  • Bal:
{awards}
beh beh dadli oldugu wekilden gorunur

--------------------

^^Nazlı Şeytan^^

  • 8 noyabr 2013 20:05
  • Məqalə: 254
  • Şərh: 8532
  • Bal:
{awards}
Baliq sevmirem

Nazi_Odi

  • 8 noyabr 2013 18:48
  • Məqalə: 36
  • Şərh: 5411
  • Bal:
{awards}
Resept üçün teşekkür feel

ღNəmLi kiprikღ

  • 8 noyabr 2013 18:33
  • Məqalə: 235
  • Şərh: 7674
  • Bal:
{awards}
Twkler ac vaxtimda agzim sulandi lap

^^KuKuLKa^^

  • 8 noyabr 2013 18:31
  • Məqalə: 770
  • Şərh: 11383
  • Bal:
{awards}
Xörəyi dərin qaba töküb üzərinə azca ədviyyat və xırda doğranmış şüyüd səpərək süfrəyə verin.

--------------------

pianist_girl

  • 8 noyabr 2013 17:46
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 62
  • Bal:
{awards}
xebere gore sagolun

Roya_____

  • 8 noyabr 2013 17:42
  • Məqalə: 734
  • Şərh: 26322
  • Bal:
{awards}
resept ucun teşekkur

✰ ♥..Золушка..♥ ✰

  • 8 noyabr 2013 17:38
  • Məqalə: 242
  • Şərh: 12081
  • Bal:
{awards}
ILK werh menden... tongue

İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 9
Qonaqlar: 44
Cəmi: 72

 

Top 10 Müəllif

The Shield
Xəbərləri: 68
Cəmi: 164
 
ραყιȥ
Xəbərləri: 66
Cəmi: 146
 
NIGAR
Xəbərləri: 57
Cəmi: 801
 
lamiye_2001
Xəbərləri: 40
Cəmi: 40
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 37
Cəmi: 249
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 30
Cəmi: 511
 
AyliN BunyaminovA
Xəbərləri: 24
Cəmi: 471
 
..::Kitty::..
Xəbərləri: 12
Cəmi: 12
 
Sol Meleyim
Xəbərləri: 4
Cəmi: 58
 
Limon qoxusu
Xəbərləri: 3
Cəmi: 9
 
 
{slinks}