Ərzaqlar:
- 3 su stəkanından 2 barmaq əskik limon aromalı keks unu
- 1.5 su stəkanı toz şəkər
- 50 qram ərimiş kərəyağ
- 3 yumurta
- 3/4 su stəkanı süd
- Yarım su stəkanı maye yağ
- 1 çay stəkanı qədər (100 qram) damla şokolad
Hazırlanması:
Şəkər ilə yumurtanı ağlaşana qədər qarışdırın. İçinə şokolad xaric digər vəsaitləri əlavə edin, qarışdırın. Ən son damla şokoladları da əlavə edib, son bir dəfə qarıışdırın. Yağladığınız keks qəlibinə, xəmiri tökün. Əvvəldən isidilmiş 160 dərəcə sobada təxminən 35-40 dəqiqə bişirin.
Nuş Olsun!
- 3 su stəkanından 2 barmaq əskik limon aromalı keks unu
- 1.5 su stəkanı toz şəkər
- 50 qram ərimiş kərəyağ
- 3 yumurta
- 3/4 su stəkanı süd
- Yarım su stəkanı maye yağ
- 1 çay stəkanı qədər (100 qram) damla şokolad
Hazırlanması:
Şəkər ilə yumurtanı ağlaşana qədər qarışdırın. İçinə şokolad xaric digər vəsaitləri əlavə edin, qarışdırın. Ən son damla şokoladları da əlavə edib, son bir dəfə qarıışdırın. Yağladığınız keks qəlibinə, xəmiri tökün. Əvvəldən isidilmiş 160 dərəcə sobada təxminən 35-40 dəqiqə bişirin.
Nuş Olsun!