Lazım olan ərzaqlar:
Hisə verilmiş toyuq (döş əti)
300 qr. göbələk
1 baş soğan
3 əd. duzlu xiyar
1 əd. yerkökü
4 əd. yumurta
1 əd. qırmızı bolqar bibəri
1 əd. təzə xiyar (bəzəmək üçün)
mayonez, duz
Hazırlanması:
Xiyar və döş ətini kub şəklində doğrayın. Soğanı və göbələyi qovurun, duz istiot tökün. Yerkökü və yumurtanı bişirin, sürtkəcdən keçirin. Bibəri xırda-xırda doğrayın. Ərzaqları qat-qat yığın, hər qataına mayonez çəkin. Sonda qırmızı bibəri düzün və təzə xiyarla şəkildəki kimi bəzəyin.
Nuş olsun!
Hisə verilmiş toyuq (döş əti)
300 qr. göbələk
1 baş soğan
3 əd. duzlu xiyar
1 əd. yerkökü
4 əd. yumurta
1 əd. qırmızı bolqar bibəri
1 əd. təzə xiyar (bəzəmək üçün)
mayonez, duz
Hazırlanması:
Xiyar və döş ətini kub şəklində doğrayın. Soğanı və göbələyi qovurun, duz istiot tökün. Yerkökü və yumurtanı bişirin, sürtkəcdən keçirin. Bibəri xırda-xırda doğrayın. Ərzaqları qat-qat yığın, hər qataına mayonez çəkin. Sonda qırmızı bibəri düzün və təzə xiyarla şəkildəki kimi bəzəyin.
Nuş olsun!