Mətbəx sirləri: Pendirli-badamlı halva

 
Mətbəx sirləri: Pendirli-badamlı halva

Tərkibi:

200 q "hörük" pendir
1 qəhvə fincanı döyülmüş badam
1 qəhvə fincanı döyülmüş keşyu
1 qəhvə fincanı döyülmüş qoz
1 x.q. dolmalıq fıstıq
1 st. un
1 st. mannı
200 q kərə yağı
2,5 st. süd
2,5 st. şəkər tozu

"Hörük" pendir duzlu olduğu üçün bu halvanı hazırlamadan əvvəl 3 gün boyunca onu soyuq suda, soyuducuda saxlayın, hər gün suyunu dəyişin.

Kərə yağını tavada əridin, un, dolmalıq fıstıq əlavə edin, daim qarışdıraraq qovurun. İlıq süd və şəkər tozu əlavə edin. Südü çəkilənə qədər qarışdıraraq bişirin. Südü çəkəndən sonra xırda doğranmış "hörük" pendir əlavə edin, qarışdırın, tavanın ağzını örtüb ocaqdan götürün. 20 dəqiqə saxlayın. Badam, keşyu və qoz əlavə edib qarışdırın.


Geri dön

ღ★ Firuzə ★ღ

  • 3 mart 2014 13:54
  • Məqalə: 359
  • Şərh: 9095
  • Bal:
çoox saolunnn

--------------------

melek_19

  • 2 mart 2014 22:32
  • Məqalə: 42
  • Şərh: 14686
  • Bal:
{awards}
Nuwww olsunnn

--------------------

Cənnət çiçəyi

  • 2 mart 2014 20:23
  • Məqalə: 2
  • Şərh: 372
  • Bal:
{awards}
tewekkurler

aska rico

  • 2 mart 2014 20:15
  • Məqalə: 158
  • Şərh: 7181
  • Bal:
{awards}
təşəkkürlər

--------------------

^^MasaL^^

  • 2 mart 2014 18:58
  • Məqalə: 57
  • Şərh: 2573
  • Bal:
{awards}
___teshekkurr__

PSIXOPATKA

  • 2 mart 2014 17:37
  • Məqalə: 160
  • Şərh: 12203
  • Bal:
{awards}
RESEPTE GORE TWK

--------------------

__MB__

  • 2 mart 2014 17:28
  • Məqalə: 257
  • Şərh: 4378
  • Bal:
{awards}
lezzetli bir şeyə bənzəmir

^^Nazlı Şeytan^^

  • 2 mart 2014 16:36
  • Məqalə: 254
  • Şərh: 8643
  • Bal:
{awards}
təşəkkürlər

Angry Boy

  • 2 mart 2014 16:00
  • Məqalə: 348
  • Şərh: 6251
  • Bal:
{awards}
tesekkurler melumata ya da meqaleye gore

Damlam

  • 2 mart 2014 15:59
  • Məqalə: 49
  • Şərh: 4724
  • Bal:
{awards}
coooooooooooooooooox tewekkurlerrrrrrrrr

--------------------
http:///user/İmza/

ღNəmLi kiprikღ

  • 2 mart 2014 15:55
  • Məqalə: 235
  • Şərh: 7776
  • Bal:
{awards}
"Hörük" pendir duzlu olduğu üçün bu halvanı hazırlamadan əvvəl 3 gün boyunca onu soyuq suda, soyuducuda saxlayın, hər gün suyunu dəyişin.

_keleBek_)

  • 2 mart 2014 15:48
  • Məqalə: 63
  • Şərh: 3033
  • Bal:
{awards}
tewekkurlerrrrrrrrrr

--------------------

aska rico

  • 2 mart 2014 15:42
  • Məqalə: 158
  • Şərh: 7181
  • Bal:
{awards}
təşəkkürlər

--------------------

ヅ Bad Girl ヅ

  • 2 mart 2014 15:26
  • Məqalə: 789
  • Şərh: 20377
  • Bal:
{awards}
teşekkürlər...

--------------------

Zayn_Malik_fan

  • 2 mart 2014 15:22
  • Məqalə: 133
  • Şərh: 1695
  • Bal:
{awards}
Tewekkurler...

AyliN BunyaminovA

  • 2 mart 2014 15:13
  • Məqalə: 385
  • Şərh: 5043
  • Bal:
{awards}
Reseptcun twkler.......

--------------------
ܨܓܓܨܓܓ✍

__MB__

  • 2 mart 2014 14:59
  • Məqalə: 257
  • Şərh: 4378
  • Bal:
{awards}
təşəkkürlərrr

Qaska_Quli

  • 2 mart 2014 14:46
  • Məqalə: 28
  • Şərh: 13412
  • Bal:
{awards}
___teshekkurr__

--------------------

: Sensizde Babatdi :

  • 2 mart 2014 14:36
  • Məqalə: 38
  • Şərh: 3283
  • Bal:
{awards}
Twkler...........

--------------------

вคɴค iкiмizi คɴlคт ❤

  • 2 mart 2014 14:35
  • Məqalə: 665
  • Şərh: 18421
  • Bal:
{awards}
beh beh olsada yesek tongue

Payız qoxulu

  • 2 mart 2014 14:29
  • Məqalə: 485
  • Şərh: 6443
  • Bal:
{awards}
ilk comment benden

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 0



Qonaqlar: 26
Cəmi: 46

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 7
Cəmi: 389
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 6
Cəmi: 333
 
Awk bir hayal
Xəbərləri: 4
Cəmi: 137
 
^^KuKuLKa^^
Xəbərləri: 2
Cəmi: 767
 
♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 2
Cəmi: 1135
 
TacsizKRalica
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1
 
evli.mutlu.cocuklu
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1
 
anar2012
Xəbərləri: 1
Cəmi: 26
 
Mövlud Ağamməd
Xəbərləri: 1
Cəmi: 20
 
Zerif85
Xəbərləri: 1
Cəmi: 25
 
 
{slinks}