Mətbəx sirləri: Portağallı şarlotka

 
Mətbəx sirləri: Portağallı şarlotka


Tərkibi:

1.5 st. un
1,5 st. şəkər tozu
5 yumurta
2 portağal
şəkər pudrası

Yumurta və şəkər tozunu mikserlə çalın, sonra un səpib qarışdırın.

Formanı yağlayın, xəmirin 1/3-ni içinə tökün. Portağalın qabığını təmizləyin, tumlarını çıxarın, dilimlərini təmizləyib hər birini iki yerə bölün. Doğranmış portağalların yarısını xəmirin üstünə düzün. Xəmirin 1/3-ni portağalların üstünə tökün, üzərinə yenə portağal dilimləri düzüb xəmirin qalanı ilə qapadın.

Formanı 180 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyub 20-30 dəqiqə bişirin. Hazır olub-olmadığını kibrit çöpü ilə yoxlayın.

Hazır şarlotkanın üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!


Geri dön
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 6
Qonaqlar: 34
Cəmi: 53

 

Top 10 Müəllif

NIGAR
Xəbərləri: 34
Cəmi: 578
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 16
Cəmi: 108
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 12
Cəmi: 421
 
Sol Meleyim
Xəbərləri: 10
Cəmi: 23
 
AyliN BunyaminovA
Xəbərləri: 9
Cəmi: 400
 
MiSS HaPPy)
Xəbərləri: 6
Cəmi: 14
 
คşк łคfтคɴ คɴłคмคz ❤
Xəbərləri: 4
Cəmi: 670
 
Gozellik_
Xəbərləri: 3
Cəmi: 3
 
Pəri
Xəbərləri: 2
Cəmi: 225
 
♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 2
Cəmi: 1146
 
 
{slinks}