Mətbəx sirləri: Portağallı şarlotka

 
Mətbəx sirləri: Portağallı şarlotka


Tərkibi:

1.5 st. un
1,5 st. şəkər tozu
5 yumurta
2 portağal
şəkər pudrası

Yumurta və şəkər tozunu mikserlə çalın, sonra un səpib qarışdırın.

Formanı yağlayın, xəmirin 1/3-ni içinə tökün. Portağalın qabığını təmizləyin, tumlarını çıxarın, dilimlərini təmizləyib hər birini iki yerə bölün. Doğranmış portağalların yarısını xəmirin üstünə düzün. Xəmirin 1/3-ni portağalların üstünə tökün, üzərinə yenə portağal dilimləri düzüb xəmirin qalanı ilə qapadın.

Formanı 180 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyub 20-30 dəqiqə bişirin. Hazır olub-olmadığını kibrit çöpü ilə yoxlayın.

Hazır şarlotkanın üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!


Geri dön
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 4
Qonaqlar: 37
Cəmi: 67

 

Top 10 Müəllif

The Shield
Xəbərləri: 69
Cəmi: 504
 
aytc.sza
Xəbərləri: 59
Cəmi: 227
 
Darling
Xəbərləri: 31
Cəmi: 1007
 
Poine♔
Xəbərləri: 20
Cəmi: 109
 
Limon qoxusu
Xəbərləri: 14
Cəmi: 252
 
..::Kitty::..
Xəbərləri: 13
Cəmi: 46
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 10
Cəmi: 375
 
poetry
Xəbərləri: 8
Cəmi: 13
 
Elya Alieva
Xəbərləri: 6
Cəmi: 149
 
_Qismet_
Xəbərləri: 5
Cəmi: 829
 
 
{slinks}