Mətbəx sirləri: Marmeladlı pirojnalar

 
Mətbəx sirləri: Marmeladlı pirojnalar

Tərkibi:

xəmir:

3 st. un
1 yumurta
250 q marqarin
1 x.q. sirkə
duz

iç:
150-200 q marmelad

Una bir çimdik duz əlavə edərək yağla döyün. Yumurtanı stəkanın içinə qırın, çəngəllə çalın, sirkə və stəkan dolanadək buz kimi soyuq su əlavə edin. (Suyun çox soyuq olması xəmirin qat-qat alınması üçündür).

Bu qarışığı un-yağ qarışığına əlavə edib xəmir yoğurun. Xəmiri 1 saat soyuducuda saxlayın. Sonra çıxarıb 2-3 kündə tutun.

Kündələri yayın. Alınan dairəni ortadan bölün, sonra isə hər tərəfini üçbucaqlara ayırın (mütəkkə kimi). Üçbucaqların "oturacağına" ikiyə bölünmüş marmelad qoyun, bükün.
Siniyə düzüb 160 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin. Sobanın istiliyi çox olmamalıdır ki, pirojnaların içi də bişsin.
Bişdikdən sonra pirojnaları soyudun, üzərinə bol şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!


Geri dön

Mrs.mickey

  • 1 sentyabr 2014 23:17
  • Məqalə: 21
  • Şərh: 1488
  • Bal:
tewekurlerr

--------------------
Eger menim heyatimda varsansa, demek 1:0 ondesen
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 2
Qonaqlar: 53
Cəmi: 78

 

Top 10 Müəllif

Limon qoxusu
Xəbərləri: 30
Cəmi: 134
 
The Shield
Xəbərləri: 27
Cəmi: 290
 
Darling
Xəbərləri: 25
Cəmi: 910
 
aytc.sza
Xəbərləri: 20
Cəmi: 66
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 14
Cəmi: 574
 
Elya Alieva
Xəbərləri: 13
Cəmi: 115
 
lamiye_2001
Xəbərləri: 10
Cəmi: 68
 
Jesicca
Xəbərləri: 9
Cəmi: 48
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 8
Cəmi: 297
 
AyliN BunyaminovA
Xəbərləri: 6
Cəmi: 488
 
 
{slinks}