Hansı cizgi film qəhrəmanısınız? [Test]

 
Hansı cizgi film qəhrəmanısınız? [Test]


1) Sevgilinizlə gözəl bir axşam dedikdə sizə bunlardan hansını xatırladır?

a) Şam işığında romantik bir yemək (4 bal)

b) Lunaparka getmək (2 bal)

c) Parkda fiqurlu konkidə gəzmək (5 bal)

d) Bir rock konsertine getmek (1 bal)

e) Kinoya getmek (3 bal)

2) Ən sevdiyiniz musiqi?

a) Rock & RolL ( 2 bal)

b) Alternative (1 bal)

c) Soft Rock (4 bal)

d) Klassik (5 bal)

e) Pop ( 3 bal)

3) Necə filmləri sevərsiniz?

a) Komediya ( 2 bal)

b) Qorxu (1 bal)

c) Operetta (3 bal)

d) Romantik (4 bal)

e) Belgesəl ( 5 bal )


4) Asağıdakı sənətlərdən birini seçmək məcburiyyətindəsiniz... buyurun seçin

a) Offisiant (4 bal)

b) Futbolçu (5 bal)

c) Müəllim (3 bal)

d) Polis (2 bal)

e) Barmen (1 bal)

5) 1 saat boş vaxtınız olarsa aşağıdakılardan hansını edərək vaxtınızı dəyərləndirərsiniz?

a) Bağçada işləmək (5 bal)

b) Kitab oxumaq (4 bal)

c) TV izləmək (2 bal)

d) Radio dinləmək (1 bal)

e) Yatmaq (3 bal)

6) Aşağıdakı rənglərdən birini seçin?

a) Sarı (1 bal)

b) Ağ (5 bal)

c) Mavi (3 bal)

d) Qəhvəyi (2 bal)

e) Qırmızı (4 bal)


7) Bu anda qarşımıza bunlardan hansı gəlsə düşünmədən götürərsiniz?

a) Dondurma (3 bal)

b) Pizza (2 bal)

c) Suşi (1 bal)

d) Makaron (4 bal)

e) Salat (5 bal)


8) Ən sevdiyiniz bayram ?

a) Novruz Bayramı (1 bal)

b) 8 Mart (3 bal)

c) Yeni İl (2 bal)

d) Sevgililər Günü (4 bal)

e) Qurban Bayramı (5 bal)

9) İndi bu dəqiqə gedə bisəniz buralardan hansına gedərdiniz?

a) Paris (4 bal)

b) Ispanya (5 bal)

c) Las Vegas (1 bal)

d) Hawaii ( 2 bal)

e) Hollywood (3 bal)

10) Necə bir adamla vaxtınızı keçirməyi sevirsiniz?

a) Ağıllı biri (5 bal)

b) Gözəl/yaraşıqlı biri (2 bal)

c) Bir party canavarı (1 bal)

d) Məzəli biri (3 bal)

e) Duyğulu biri (4 bal)

İndi bütün ballarınızı toplayın ve hansı cizgifilm xarakteri olduğunuz ortaya çıxsın :)

(10-17 bal): TAZ

Siz çox çılğınsınız bunu bilirsiniz. Əylənəcəm deyib uçursunuz. Amma hər zaman nə etdiyinizi bilənlərdənsiniz, həyatınızın idarəsini itirmirsiniz. İnsanların olan hadisələr sizin kimi baxmaması sizi etdiklərinizdən çəkindirmir.

Tövsiyə: Bu çılğln xarakterinizlə özünüzü və ətrafınızdakıları incidə bilərsiniz. Diqqətli olun.



(18-26 bal): BUGS BUNNY

Siz əyləncəli, dost canlısı və populyarsınız. Hər zaman şən halınızla etrafa sevinc saçırsınız. Cox zaman ikili münasibətlərdə tələsik davransanız da inandığınız dəyərlərdən vaz keçmirsiniz. Evlilik və uşaq sahibi olmanın sizin ücün bir anlamı var amma buna sira gəlmədən öncə yetərincə hadisə və insan təcrübəsi qazanmaq istəyirsiniz...

Tövsiyə: Insanların aldığınız qərarlarda sizi bu qədər idarə etmələrinə icazə verməyin



(27-34 bal): TWEETY

Elə şirinsiniz ki, sizi sevməmək mümkün deyil. Siz insanların əsla itirmək istəməyəcəyi bir dostsunuz. Kimsəni incitməmək üçün özünüzü incitdiyiniz belə olur. Siz adətən hadisələr qarşısında başadüşən və sakit bir tərzdəsiniz

Tövsiyə: Hərkəs göründüyü kimi deyildir bunu unutmayın.


(35-42 bal): MICKEY MOUSE

Siz təsəvvür edilməz dərəcədə romantiksiniz..Şərab, qırmızı güllər,bunlar sizin yaşam tərzinizdir..Söz verir və o sözü nə olursa olsun yerinə yetirirsiniz.Ailənizə çox bağlısınız. Ananızı hər həftə sonu axtarasınız, özəl günləri əsla unutmazsınız..

Tövsiyə: Çox romantizmin sizi gerçəklərdən uzaqlaşdırmasına icazə verməyin.



(43-50 bal): SPEEDY GONZALES

Sizin ən başlıca özəlliyiniz tez və doğru qərar verə bilmənizdir. Her hadisə üçün bir planınız vardır. Fiziki ve zehni gücünüz çoxdur.. Məntiqli, savadlı ve yaradıcılıq tərzinizlə çox adamın sizi özünə örnək aldığı birisiniz


Tövsiyə: Bəzi kiçik hadisələri sırf görməzdən gəldiyiniz üçün böyük bir problemə çevrilə bilər




P.S.: Cavabları bizlərlə bölüşməyi unutmayın :)


Geri dön

Wiyin multik

  • 5 iyul 2015 13:09
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 184
  • Bal:
27xal fellow belay no love )))))))))))))

--------------------
tanıdığım hər yer sənsən . içimdəki 1 kədər , üzümdəki 1 gülüş , ağlımdaki tək sevgi ...



- bu həyat sənsiz keçiriləcək həyat deyildi , yüzlərcə xoşbəxtliyi tərk etdik səninlə , üzünü sevdiyim ...

вคɴค iкiмizi คɴlคт ❤

  • 3 iyul 2015 19:37
  • Məqalə: 665
  • Şərh: 18421
  • Bal:
{awards}
çox sağolun))

solmaz12

  • 3 iyul 2015 16:19
  • Məqalə: 5
  • Şərh: 176
  • Bal:
{awards}
30 xal tweety

Banned1

  • 3 iyul 2015 04:58
  • Məqalə: 1528
  • Şərh: 12553
  • Bal:
{awards}
Mickey Mouse olduk emi lol

36xal tewekkurler canim

Krasavcikaya_v_onlin

  • 3 iyul 2015 00:57
  • Məqalə: 92
  • Şərh: 1692
  • Bal:
{awards}
(18-26 bal): BUGS BUNNY

Siz əyləncəli, dost canlısı və populyarsınız. Hər zaman şən halınızla etrafa sevinc saçırsınız. Cox zaman ikili münasibətlərdə tələsik davransanız da inandığınız dəyərlərdən vaz keçmirsiniz. Evlilik və uşaq sahibi olmanın sizin ücün bir anlamı var amma buna sira gəlmədən öncə yetərincə hadisə və insan təcrübəsi qazanmaq istəyirsiniz...

Tövsiyə: Insanların aldığınız qərarlarda sizi bu qədər idarə etmələrinə icazə verməyin

--------------------

вคɴค iкiмizi คɴlคт ❤

  • 2 iyul 2015 22:27
  • Məqalə: 665
  • Şərh: 18421
  • Bal:
{awards}
beyendim.....

Manoliya

  • 2 iyul 2015 20:40
  • Məqalə: 46
  • Şərh: 2945
  • Bal:
{awards}
Superr beyendim))
(35-42 bal): MICKEY MOUSE
1B
2E
3D
4A
5A
6C
7D
8C
9E
10A

--------------------

Sucan

  • 2 iyul 2015 20:27
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 1652
  • Bal:
{awards}
beyendim.....

★✰..BeLieBerKa..✰★

  • 2 iyul 2015 20:00
  • Məqalə: 270
  • Şərh: 3639
  • Bal:
{awards}
BUGS BUNNY
25xal smile

Elya Alieva

  • 2 iyul 2015 19:44
  • Məqalə: 102
  • Şərh: 7076
  • Bal:
{awards}
tele grmisem deye yazmaq asant olmur
Yazsam cox yazacam oncunde cavabsiz oldu sorry

--------------------
UREYIM...I MEN

AyKe

  • 2 iyul 2015 19:37
  • Məqalə: 1
  • Şərh: 1008
  • Bal:
{awards}
Xexe ay beyendimmm1_B
2_D
3_A
4_A
5_e
6_A
7_D
8_C
9_A
10_D
wink sagoluuun

--------------------
Ölünce sevemezsem seni._____________*

Ř҉₳₱ʊ₦ʐɛL

  • 2 iyul 2015 19:35
  • Məqalə: 132
  • Şərh: 2773
  • Bal:
{awards}
Tesekkurler

--------------------
Gözüмdəɴ Düşəɴiɴ, Üsтüɴə ßαsαcαq Qədəʀ Koʀ !
- Səsiɴi Eşiтмəyəcəк Qədəʀ Kαʀαм..!

eliwqa

  • 2 iyul 2015 18:01
  • Məqalə: 8
  • Şərh: 2885
  • Bal:
{awards}
maraqli xeber idi twkler

--------------------

Absence

  • 2 iyul 2015 17:46
  • Məqalə: 5
  • Şərh: 52
  • Bal:
{awards}
Marağlı xəbər alınıb) Tweety'imişəm))

--------------------
- Və hekayənin sonu gəldi.
Adam yorğun, Qadın yox..
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 4
Qonaqlar: 23
Cəmi: 46

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 7
Cəmi: 389
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 6
Cəmi: 333
 
Awk bir hayal
Xəbərləri: 4
Cəmi: 137
 
^^KuKuLKa^^
Xəbərləri: 2
Cəmi: 767
 
♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 2
Cəmi: 1135
 
TacsizKRalica
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1
 
evli.mutlu.cocuklu
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1
 
anar2012
Xəbərləri: 1
Cəmi: 26
 
Mövlud Ağamməd
Xəbərləri: 1
Cəmi: 20
 
Zerif85
Xəbərləri: 1
Cəmi: 25
 
 
{slinks}