Limonlu Hind Şorbası

 
Limonlu Hind Şorbası


Ərzaqlar
700-800 q toyuq filesi (qaynadıb iri doğramaq)
1,5 l toyuq bulyonu
2 ədəd baş soğan (xırda doğranmış)
400 q gül kələmi
100 ml yağlı qaymaq
1-2 diş sarımsaq
2 x.q. yağ
1-2 x.q. limon şirəsi
1/4 ç.q. üyüdülmüş zəncəfil
2-3 x.q. kokos yonqarı (quru tavada azacıq qızartmaq)
1 ç.q. karri
duz
çili istiotu
Hazırlanması

Yağı əridin, soğan, sarımsaq əlavə edib 3-4 dəqiqə qızardın.
Zəncəfil, karri, un vurub qarışdırın, 2 dəqiqə qovurun.
Sonra bulyon və qaymaq tökün.
Qaynara düşənəcən gözləyin, 5 dəqiqə qaynadıb gül kələmini əlavə edin.
Həddən artıq bişirməyin ki, kələm əzilməsin.
Hazır şorbaya toyuq əti, duz, çili istiotu, kokos yonqarı, limon şirəsi əlavə edib qarışdırın.


Geri dön

ヅ Bad Girl ヅ

  • 6 sentyabr 2015 17:59
  • Məqalə: 789
  • Şərh: 20377
  • Bal:
Təşəkkür EdiRəm

--------------------

Səssiz

  • 4 sentyabr 2015 08:51
  • Məqalə: 307
  • Şərh: 4978
  • Bal:
{awards}
ReStepte gore tesekkurler

--------------------
Səssiz'liyim

ZuZuM__

  • 3 sentyabr 2015 20:02
  • Məqalə: 430
  • Şərh: 6929
  • Bal:
{awards}
TəşəkkürLər məqaləyə görə

--------------------

Ř҉₳₱ʊ₦ʐɛL

  • 1 sentyabr 2015 14:02
  • Məqalə: 132
  • Şərh: 2773
  • Bal:
{awards}
Resept Ucun Sagol Canim

--------------------
Gözüмdəɴ Düşəɴiɴ, Üsтüɴə ßαsαcαq Qədəʀ Koʀ !
- Səsiɴi Eşiтмəyəcəк Qədəʀ Kαʀαм..!

ღKiRaZ MeVsİmCiღ

  • 1 sentyabr 2015 10:35
  • Məqalə: 316
  • Şərh: 5498
  • Bal:
{awards}
məsləhətə görə təşəkkürlər

--------------------

PércyDarkMoon

  • 31 avqust 2015 20:46
  • Məqalə: 242
  • Şərh: 9576
  • Bal:
{awards}
TəşəkkürLər məqaləyə görə

--------------------

ヅ Bad Girl ヅ

  • 31 avqust 2015 20:24
  • Məqalə: 789
  • Şərh: 20377
  • Bal:
{awards}
TəşəkkürLər məqaləyə görə

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 6
Qonaqlar: 58
Cəmi: 84

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 10
Cəmi: 453
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 3
Cəmi: 31
 
 
{slinks}