Kirpi peçenyələri

 
Kirpi peçenyələri


Tərkibi:

700 q peçenye
2 banka qatılaşdırılmış süd
150 q şəkər pudrası
3-4 x.q. kakao
250 q kərə yağı
4 x.q. xaş-xaş
100 q təmizlənmiş günəbaxan tumu
bir neçə quru zirinc


Hazırlanması :

Adi peçenye çox uşağın elə də xoşuna gəlmir. Ancaq ondan kirpi düzəltsəniz, zənnimcə, yox deməzlər.

Peçenyeni xırdalayın. Bir ləyənə yığın. Şəkər tozu və kakao ilə qarışdırın. Qatılaşdırılmış süd, yumşaldılmış yağ əlavə edib əlinizlə yaxşıca yoğurun.

Alınan qarışıqdan kündələr tutun, bir ucunu azca dartıb uzadın, "kirpi"nin "burnu" olsun. "Kirpi"lərin "sifət" hissələrini əlinizlə tutub qalan yerlərini xaş-xaşa batırın.

"Gözlərini" və "burnunu" qurudulmuş zirincdən düzəldin (bunun əvəzinə şokoladdan da istifadə edə bilərsiniz). Sonra günəbaxan tumlarından "tikan" düzəldin. Düzdür, vaxtınız gedəcək, amma dəyər.


Nuş olsun!


Geri dön

OnE DiReCtIoN_ZAYN

  • 8 dekabr 2015 00:41
  • Məqalə: 5
  • Şərh: 4457
  • Bal:
tewekkur edirem deneyecem))

--------------------

♛WøøWøøWøøW♛

  • 4 dekabr 2015 23:09
  • Məqalə: 206
  • Şərh: 1523
  • Bal:
{awards}
MeqaLeyeGoReTşkSuPerMeqaLedi)))

--------------------

♛WøøW♛

  • 29 noyabr 2015 01:31
  • Məqalə: 2
  • Şərh: 202
  • Bal:
{awards}
MeqaLeyeGoReTşkSuPerMeqaLedi)))

__gulu_gulu__

  • 21 noyabr 2015 22:00
  • Məqalə: 12
  • Şərh: 811
  • Bal:
{awards}
resepte gore cox sagolun...maraqli gorsenir...

--------------------

ღ меумusн ღ

  • 21 noyabr 2015 21:22
  • Məqalə: 12
  • Şərh: 457
  • Bal:
{awards}
Resepte görə sağolun Təşəkkürlər

--------------------
ღ меумusн ღ

Damlam

  • 21 noyabr 2015 18:24
  • Məqalə: 49
  • Şərh: 4724
  • Bal:
{awards}
Tərkibi:

700 q peçenye
2 banka qatılaşdırılmış süd
150 q şəkər pudrası
3-4 x.q. kakao
250 q kərə yağı
4 x.q. xaş-xaş
100 q təmizlənmiş günəbaxan tumu
bir neçə quru zirinc


Hazırlanması :

Adi peçenye çox uşağın elə də xoşuna gəlmir. Ancaq ondan kirpi düzəltsəniz, zənnimcə, yox deməzlər.

Peçenyeni xırdalayın. Bir ləyənə yığın. Şəkər tozu və kakao ilə qarışdırın. Qatılaşdırılmış süd, yumşaldılmış yağ əlavə edib əlinizlə yaxşıca yoğurun.

Alınan qarışıqdan kündələr tutun, bir ucunu azca dartıb uzadın, "kirpi"nin "burnu" olsun. "Kirpi"lərin "sifət" hissələrini əlinizlə tutub qalan yerlərini xaş-xaşa batırın.

"Gözlərini" və "burnunu" qurudulmuş zirincdən düzəldin (bunun əvəzinə şokoladdan da istifadə edə bilərsiniz). Sonra günəbaxan tumlarından "tikan" düzəldin. Düzdür, vaxtınız gedəcək, amma dəyər.

Nuş olsun!

--------------------
http:///user/İmza/

Dostumu_sevdim

  • 20 noyabr 2015 21:18
  • Məqalə: 8
  • Şərh: 233
  • Bal:
{awards}
Resepte görə sağolun Təşəkkürlər

__S.M_ova__

  • 20 noyabr 2015 21:03
  • Məqalə: 90
  • Şərh: 1404
  • Bal:
{awards}
Nyam Nyam əllərinə sağliq dadli görünür twk

... Deryam ...

  • 20 noyabr 2015 20:08
  • Məqalə: 273
  • Şərh: 4680
  • Bal:
{awards}
ogluma mutleq edecem twkler love

--------------------

Nergiz__Sirinova

  • 20 noyabr 2015 19:55
  • Məqalə: 327
  • Şərh: 3116
  • Bal:
{awards}
Resepte gore tesekkurler.

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 0



Qonaqlar: 24
Cəmi: 40

 

Top 10 Müəllif

♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1135
 
 
{slinks}