Mətbəx sirrləri: Holland peçenyesi

 
Mətbəx sirrləri: Holland peçenyesi


Tərkibi (6 pay):

175 q kərə yağı
1 yumurtanın ağı
1 st. şəkər pudrası
2 ç.q. qabartma tozu
1 paket vanil
un (aldığı qədər)

Üzərinə:

0,5 st. şəkər tozu

1 yumurtanın ağı

Otaq temperaturunda olan kərə yağını, şəkər pudrasını, vanili, yumurta ağını və qabartma tozunu bir qaba qoyun. Az-az un əlavə edərək yumşaq, elastik xəmir yoğurun.

Un səpilmiş masada xəmiri yayın. Qəliblərin köməyilə müxtəlif formalarda kəsin.

Formaya perqament döşəyin, peçenyeləri aralı-aralı düzün. Üzərinə yumurtanın ağını çəkib şəkər tozu səpin.

180 dərəcə qızdırılmış sobada üzəri yüngül qızaranadək bişirin. Sobadan çıxardıqdan sonra formanın içində soyudun. Sonra boşqaba düzüb süfrəyə verin.

Nuş olsun!


Geri dön

Attention

  • 6 yanvar 2016 00:10
  • Məqalə: 11
  • Şərh: 918
  • Bal:
Tewekkur maraqlidir

Darling

  • 5 yanvar 2016 19:38
  • Məqalə: 694
  • Şərh: 12528
  • Bal:
{awards}
Dadlı görünür sağ ol

--------------------
Həyat nə tamaşa,nə də bayramdır.Həyat çətin bir imtahandır.

ruqiyye

  • 5 yanvar 2016 19:04
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 496
  • Bal:
{awards}
tesekkurler

--------------------
MEN HECKIMIN HECKESIYEM

Pəri

  • 5 yanvar 2016 18:14
  • Məqalə: 242
  • Şərh: 2295
  • Bal:
{awards}
buyurun nus olsun ..... tesekkurler

--------------------

¤Günüşş¤

  • 5 yanvar 2016 16:54
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 169
  • Bal:
{awards}
Resepte görə sagolun

--------------------
.........

Nergiz__Sirinova

  • 5 yanvar 2016 16:27
  • Məqalə: 580
  • Şərh: 5495
  • Bal:
{awards}
Resepte gore tesekkurler.

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 2
Qonaqlar: 36
Cəmi: 91

 

Top 10 Müəllif

Yagmur_Gözlum
Xəbərləri: 4
Cəmi: 11
 
aytc.sza
Xəbərləri: 2
Cəmi: 281
 
The Shield
Xəbərləri: 1
Cəmi: 552
 
 
{slinks}