Xərçəngin qarşısını alan ən təsirli məhsul

 
Xərçəngin qarşısını alan ən təsirli məhsul


Bir qrup britaniyalı və norveçli mütəxəssis mədə-bağırsaq xəstəliklərinin, eləcə də xərçəngin qarşısının alınması üçün daha faydalı qidanı müəyyən edib.

Nar, qırmızı üzümün növləri, armud, göbələk, mərci, soya və yaşıl noxud mədə-bağırsaq xəstəliklərinin profilaktikası üçün çox effektivdir.

Aparılan tədqiqatlar nəticəsində məlum olub ki, bu qidalar autofagiyaya (hüceyrənin zərərli komponentləri həzm etməsi) müsbət təsir göstərir və orqanizmdə iltihab proseslərinin inkişaf etməsinin qarşısını alır.


Geri dön

Nergiz__Sirinova

  • 18 noyabr 2017 16:06
  • Məqalə: 582
  • Şərh: 5526
  • Bal:
Xebere gore tesekkurler

--------------------

Limon qoxusu

  • 17 noyabr 2017 17:07
  • Məqalə: 267
  • Şərh: 1616
  • Bal:
{awards}
Xəbər ücün təşəkkür

Jesicca

  • 17 noyabr 2017 14:57
  • Məqalə: 67
  • Şərh: 663
  • Bal:
{awards}
nari sevirem
bire tesekkur xeber ucun

--------------------


aytc.sza

  • 17 noyabr 2017 00:18
  • Məqalə: 294
  • Şərh: 1968
  • Bal:
{awards}
xeber cun tewekkurler

--------------------

♔Hе важно∞

  • 16 noyabr 2017 15:18
  • Məqalə: 384
  • Şərh: 1735
  • Bal:
{awards}
nari xowlayiram ,hemde cox faydalidi tewekkur

--------------------

Darling

  • 16 noyabr 2017 13:48
  • Məqalə: 694
  • Şərh: 12585
  • Bal:
{awards}
XƏBƏRƏ GÖRƏ SAĞ OL

--------------------
Ümidini itirmə, Bu həyatda bir şeyin sonu, hər zaman başqa bir şeyin başlamasına səbəb olmuşdur.
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 



      Populyar



        ToP 5 Şərhçi

        Online

        İstifadəçilər: 0



        Qonaqlar: 11
        Cəmi: 17

         

        Top 10 Müəllif

         
        {slinks}