Dünya görüşünüzü artıracaq 10 sual

 
Dünya görüşünüzü artıracaq 10 sual

1)100 dollarlıq əskinasın üzərindəki şəkil kimə məxsusdur?
A)B.Franklin B)R.Nikson C)C.Kennedi

2)İlk dəfə olaraq elektrik lampası harada icad olunub?
A)İngiltərə B)Fransa C)ABŞ)

3)İlk radionu kimlər ixtira etmişdi?
A)Ruslar B)Fransizlar C)Almanlar

4)Dünyada ilk dəfə olaraq adi bir təsadüf nəticəsində durbin harada ixtira edilmişdi?
A)Almaniyada B)ABŞ-da C)Niderlandda

5)Yerin ilk süni peykini kosmosa hansı dövlət buraxmışdı?
A)ABŞ B)SSRİ C)Almaniya

6)Ayin səthinə ilk olaraq enən o xoşbəxt adam kim idi?
A)N.Armstonq B)V.Qrissom C)M.Kollinz

7)Hansi materikdə demək olar ki bütün heyvanlar kisəlidir?
A)Ş.Amerika B)Avrasiya C)Avstraliya

8)Dünyanın ilk kosmonavtı Y.A.Qaqarin hansı kosmik gəmi ilə kosmosa çıxmışdı?
A)Apollon B)Vostok C)Soyuz

9)Albert Enişteyn əslən haralı idi?
A)Alman B)Yəhudi C)İsveç

10)Bizim bildiyimiz 9 planetdən ən böyüyü hansıdı?
A)Pluton B)Neptun C)Yupiter

1) A
2) B
3) C
4) C
5) B
6) A
7) C
8) B
9) A
10) C


Buyurun neçə suala cavab verdiniz şərhdə qeyd edin...


Geri dön

KaRola_16

  • 21 avqust 2011 02:01
  • Məqalə: 185
  • Şərh: 4209
  • Bal:
TEWEKKURLER...

--------------------

aga482

  • 7 avqust 2011 23:15
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 845
  • Bal:
{awards}
tsk

--------------------
HER GUN İNSAN UCUN YENİ BİR HEYATDİR..........

Dj_Tural

  • 7 avqust 2011 19:57
  • Məqalə: 852
  • Şərh: 1606
  • Bal:
{awards}
xebere gore tesekkurler 9 un bidim...1-in bilmedim...

--------------------
Usaq Musaq Dostluq Gondermesin.Bezmisem Redd Elemekden..

✰GlaMurKa✰

  • 7 avqust 2011 19:08
  • Məqalə: 847
  • Şərh: 9734
  • Bal:
{awards}
2 bilmadim qalnini bildim tesekkurler

hazal-kaya

  • 7 avqust 2011 18:58
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 497
  • Bal:
{awards}
teşekkürler

R.M_FaNaTka

  • 7 avqust 2011 18:57
  • Məqalə: 367
  • Şərh: 8107
  • Bal:
{awards}
xebere gore tesekkurler

--------------------

qonce

  • 7 avqust 2011 18:51
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 0
  • Bal:
{awards}
Bilmirdim ki,sonda cavablar var amma 3sehvim oldu,maraqli idi.....xosuma geldi,lap darixdim yadima imtahanlar dusdu... laughing

ulka17

  • 7 avqust 2011 18:50
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 258
  • Bal:
{awards}
BUNLARIN COXUNU BILIRDIM TESEKKURLER

_2011_GOZELI_

  • 7 avqust 2011 18:46
  • Məqalə: 6
  • Şərh: 390
  • Bal:
{awards}
MARAQLI XEBERE GORE TESEKKURLER

--------------------
HEYATTTTTTTTTTTTTTTTTTIN QEDRINI BILMEK LAZIMDIIIIIIIII

Enerelen

  • 7 avqust 2011 18:21
  • Məqalə: 108
  • Şərh: 987
  • Bal:
{awards}
20 30 gune mekteb acilir onsuzda indiden naqrusqaya salmaq istemirem beynimi)))

--------------------
Artıq şeirlərimi, hekayələrimi və b. yaradıcılıq işlərimi paylaşmayacam.Məndən bu kimi işlərimin davamını gözləyən çox az saylı userlərdən üzr istəyirəm.

BELLA_SWAN

  • 7 avqust 2011 18:20
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 434
  • Bal:
{awards}
təşəkkur

--------------------
VAMPİRE GİRL

Ay Üzlü

  • 7 avqust 2011 18:13
  • Məqalə: 395
  • Şərh: 6159
  • Bal:
{awards}
4 sehvim oldu ozumu lap imtahanda hiss etdimee

KaRola_16

  • 7 avqust 2011 17:45
  • Məqalə: 185
  • Şərh: 4209
  • Bal:
{awards}
BILDIKLERIM OLDU BILMEDIKLERIMIDE OYRENDIM MARAQLI VE LAZIMLI XEBERE GORE TEWEKKURLER...

--------------------

R_O_M_A fanatkasi

  • 7 avqust 2011 17:15
  • Məqalə: 16
  • Şərh: 218
  • Bal:
{awards}
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.men 2sinden basqa hamisina duzgun cavab verdim=)

--------------------
....oooO..............
.....(....)...Oooo...
......)../.....(....)...
.....(_/.......)../.....
...............(_/......
... Я ТУТ ............
.......... БЫЛА.....

liderka

  • 7 avqust 2011 17:14
  • Məqalə: 1
  • Şərh: 598
  • Bal:
{awards}
ay daa 2 sehvim oldu..((2 -de fizikayla bagli sual idi ona gore)))

--------------------
HaYaLiM....

emo__boy

  • 7 avqust 2011 16:48
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 31
  • Bal:
{awards}
twk?
smile

ZEHRA

  • 7 avqust 2011 16:48
  • Məqalə: 169
  • Şərh: 1975
  • Bal:
{awards}
tewekkurlerrr

İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 2
Qonaqlar: 57
Cəmi: 75

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 22
Cəmi: 477
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 9
Cəmi: 42
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 4
Cəmi: 376
 
.::şirin_qız::.
Xəbərləri: 3
Cəmi: 28
 
SweeTy_
Xəbərləri: 2
Cəmi: 579
 
♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1140
 
^^KuKuLKa^^
Xəbərləri: 1
Cəmi: 773
 
 
{slinks}