
ZEYTUN PƏRVƏRDƏ
Qeyd: ərzaqların miqdarını zövqünüzə görə azaldıb-çoxalda bilərsiniz!
1 stəkan qoz ləpəsi
4 stəkan dənəsiz yaşıl zeytun - yumru-yumru doğrayın
1 ədəd kiçik baş soğan - xırda-xırda doğrayın
1 stəkan nar dənəsi (əgər narın sezonu deyilsə axta albalı ilə əvəz edə bilərsiniz)
2 xörək qaşığı sirkə
2 xörək qaşığı narşərab
3 xörək qaşığı zeytun yağı
Qoz ləpəsini bıçaqla əzərək, iri-iri doğrayın
(çox da iri olmasın, amma diri qalsın, bir az da yağı çıxsın).
Geri qalan ərzaqları əlavə edib, qarışdırın.
Bankaya yığıb soyuducuya qoyun. İstədiyiniz vaxt çıxardıb süfrəyə verin.
Qeyd: ərzaqların miqdarını zövqünüzə görə azaldıb-çoxalda bilərsiniz!
1 stəkan qoz ləpəsi
4 stəkan dənəsiz yaşıl zeytun - yumru-yumru doğrayın
1 ədəd kiçik baş soğan - xırda-xırda doğrayın
1 stəkan nar dənəsi (əgər narın sezonu deyilsə axta albalı ilə əvəz edə bilərsiniz)
2 xörək qaşığı sirkə
2 xörək qaşığı narşərab
3 xörək qaşığı zeytun yağı
Qoz ləpəsini bıçaqla əzərək, iri-iri doğrayın
(çox da iri olmasın, amma diri qalsın, bir az da yağı çıxsın).
Geri qalan ərzaqları əlavə edib, qarışdırın.
Bankaya yığıb soyuducuya qoyun. İstədiyiniz vaxt çıxardıb süfrəyə verin.