Şərbətlər

 
Şərbətlər

Sumaq şərbəti:

Şəkər- 50 qr
Sumaq-20 qr
Su- 150 qr
Buz- 50 qr

Hazırlanması:

Sumaq qaynadılır 3-4 saat saxlanılır, süzülür, şəkər əlavə edilib, soyudulur. Süfrəyə verildikdə içərisinə buz salınır.

Qızılgül şərbəti:

Tərkibi:
Şəkər- 30 qr.
Qızılgül ləçəkləri- 20 qr
Limon turşusu- 0,1 qr
Su-150 qr
Buz- 20 qr

Hazırlanması:

Qızılgül ləçəklərinə qaynayan su tökülür, limon turşusu əlavə edilir və 8-10 saat saxlanılır. Bundan sonra süzülür, şəkər əlavə edilib soyudulur.


Geri dön

Nuray2012

  • 9 aprel 2012 19:17
  • Məqalə: 651
  • Şərh: 11085
  • Bal:
Cox sagol xebere gore

--------------------

enigmatic_girl

  • 5 aprel 2012 14:03
  • Məqalə: 2097
  • Şərh: 12943
  • Bal:
{awards}

Tərkibi:
Şəkər- 30 qr.
Qızılgül ləçəkləri- 20 qr
Limon turşusu- 0,1 qr
Su-150 qr
Buz- 20 qr

--------------------

★Azerbaijan girl★

  • 5 aprel 2012 08:55
  • Məqalə: 369
  • Şərh: 10177
  • Bal:
{awards}
tewekkurlerrr

gulnihal

  • 5 aprel 2012 00:03
  • Məqalə: 0
  • Şərh: 196
  • Bal:
{awards}
qizilgul serbetini cox xoslayiram.hetta ona seker qatmayib suyunu suzdukden sonra lasyon kimide istifade etmek olur.

✰Dгeaм✰

  • 4 aprel 2012 23:43
  • Məqalə: 704
  • Şərh: 16043
  • Bal:
{awards}
Resepti goturdum.Ellerine sagliq.

★Miss Love★

  • 4 aprel 2012 21:08
  • Məqalə: 77
  • Şərh: 10003
  • Bal:
{awards}
xebere gore sagol...

SU PƏRİSİ

  • 4 aprel 2012 21:02
  • Məqalə: 153
  • Şərh: 3604
  • Bal:
{awards}
Ilk serh menden XEBERE GORE TWK......

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 0



Qonaqlar: 18
Cəmi: 31

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 10
Cəmi: 453
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 3
Cəmi: 31
 
 
{slinks}