Gülkələmi tutması

 
Gülkələmi tutması

Tərkibi (1 l-lik banka):

gülkələmi
4-5 ədəd dənəvər istiot
2-3 mixək
1 balaca darçın budağı
2 x.q. 9%-li sirkə

marinad üçün:

1 l suya - 50 q duz, 25 q şəkər tozu



Hazırlanması:

Bankaları və qapaqlarını sterilizə edin. Ədviyyatı içinə yığın.

Gülkələminin budaqlarını ayırın, qaynar suda 1 dəqiqə saxlayın. Az saxlasanız, bərk olacaq, çox saxlasanız, əziləcək.

Kəfkirlə çıxarıb, sterilizə edilib içinə ədviyyat yığılmış bankalara yığın.

Marinad üçün: suyu qaynadın, duz və şəkər tozu əlavə edin.

Qaynayan marinadı bankalardakı gülkələminin üstünə tökün. Qapaqlarını ağzına qoyub, 10 dəqiqə sterilizə edin.

Sonra çıxarın. Hər bankaya 2 x.q. sirkə tökün, qapaqları bağlayın.

Nuş olsun!


Geri dön

Nuray2012

  • 7 sentyabr 2012 14:02
  • Məqalə: 651
  • Şərh: 10878
  • Bal:
Cox sagol resepte gore ,hec yemerem bunu fellow

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 3
Qonaqlar: 49
Cəmi: 67

 

Top 10 Müəllif

NIGAR
Xəbərləri: 52
Cəmi: 721
 
The Shield
Xəbərləri: 51
Cəmi: 71
 
MiSS HaPPy)
Xəbərləri: 48
Cəmi: 143
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 41
Cəmi: 470
 
Arzu_zadeh
Xəbərləri: 34
Cəmi: 232
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 28
Cəmi: 201
 
AyliN BunyaminovA
Xəbərləri: 16
Cəmi: 439
 
Sol Meleyim
Xəbərləri: 11
Cəmi: 52
 
No-Girls-No-ProBlemS
Xəbərləri: 10
Cəmi: 219
 
S)
Xəbərləri: 8
Cəmi: 20
 
 
{slinks}