Gülkələmi tutması

 
Gülkələmi tutması

Tərkibi (1 l-lik banka):

gülkələmi
4-5 ədəd dənəvər istiot
2-3 mixək
1 balaca darçın budağı
2 x.q. 9%-li sirkə

marinad üçün:

1 l suya - 50 q duz, 25 q şəkər tozu



Hazırlanması:

Bankaları və qapaqlarını sterilizə edin. Ədviyyatı içinə yığın.

Gülkələminin budaqlarını ayırın, qaynar suda 1 dəqiqə saxlayın. Az saxlasanız, bərk olacaq, çox saxlasanız, əziləcək.

Kəfkirlə çıxarıb, sterilizə edilib içinə ədviyyat yığılmış bankalara yığın.

Marinad üçün: suyu qaynadın, duz və şəkər tozu əlavə edin.

Qaynayan marinadı bankalardakı gülkələminin üstünə tökün. Qapaqlarını ağzına qoyub, 10 dəqiqə sterilizə edin.

Sonra çıxarın. Hər bankaya 2 x.q. sirkə tökün, qapaqları bağlayın.

Nuş olsun!


Geri dön

Nuray2012

  • 7 sentyabr 2012 14:02
  • Məqalə: 651
  • Şərh: 11085
  • Bal:
Cox sagol resepte gore ,hec yemerem bunu fellow

--------------------
İnformasiya
Məqalələrə dərc olunan gündən etibarən 30 gün ərzində şərh yazmaq mümkündür.
 

Online

İstifadəçilər: 3
Qonaqlar: 77
Cəmi: 116

 

Top 10 Müəllif

Pıtırcık
Xəbərləri: 26
Cəmi: 507
 
♔Hе важно∞
Xəbərləri: 21
Cəmi: 66
 
Nergiz__Sirinova
Xəbərləri: 18
Cəmi: 394
 
Sol Meleyim
Xəbərləri: 2
Cəmi: 2
 
Saleh96
Xəbərləri: 1
Cəmi: 6
 
♦ ֆɛყмʊʀ ֆoռмɛZ ♦
Xəbərləri: 1
Cəmi: 1142
 
^^KuKuLKa^^
Xəbərləri: 1
Cəmi: 772
 
AyliN BunyaminovA
Xəbərləri: 1
Cəmi: 386
 
 
{slinks}